31 oktober 2018

Det kostar.

Allmänt

Imorgon är det dags för Leahs ridläger och som hon sett fram mot detta! Satt förut och gissade på vilken häst hon skulle få. Tror vi kom fram till att hon önskade Honey eller Gilja 😊 men det går vi se imorgon 🙏🏼 
Då Kim och jag fått stå för alla ridläger Leah gått på är det tur att vi har våra föräldrar som hjälper till med en slant för detta 💙 utan dem vore vi körda 😅 
Kollade igår igenom vår budget igår och räknade att vi lagt 16 000 kr på läger för Leah sen hon började rida för snart tre år sedan. 
Det är mycket pengar. Mycket pengar. 
Men också enligt min åsikt välspenderade pengar. 

30 oktober 2018

Innebandycup

Allmänt

Igår hade vi "träningläger" som Melwin sa 😅 innan det var dags för dagens innebandycup i sporthallen. 
Var hur mycket barn som helst och det var blandade resultat från barnens lag :) lite vinster, lika och förluster. De var nöjda iallafall Både jag, Wille, min mamma och mormor var där och kikade på dem. 
Både Melwin och Leah spelade.  (null)
Wille fick agera kona 😅 
Efter cupen var Wille så trött av alla intryck att  jag fick åka hem med honom och barnen åkte med mamma till Burger King. :) 
(null)

(null)

(null)

(null)
Nu på eftermiddagen hämtades barnen av deras farfar och ska sova där inatt 💙

Wille har en tendens att ha varit fruktansvärt arg och gnällig de två senaste dagarna och man blir liiiiiiiite trött till slut
Nu ska jag passa på att sova!

28 oktober 2018

Fail

Allmänt

Det här med att Halloweenfesten igår var supertrevlig och skojig, dock lite fail att min axel hoppade urled när vi körde beerpong och jag skulle ta upp en boll under en stol..... så jäkla obehagligt och fruktansvärt ont! 
Idag är det hur stelt och svullet som helst, får se om det kan vara dags att söka för en ny operation. 

Gjorde en för ca 5-6 år sedan och var så himla nöjd med det! Kändes stabil och säker i många år tills jag ramlade på längdskidornas och drog den rejält urled så jag fick sövas på akuten efter flera misslyckade försök att få tillbaka den. Efter det har den varit väldigt dålig!  
Vi får se hur det bli, inte riktigt läge att operera när man är ensam hemma med en 1 åring på dagarna 😅 

Lite bilder från igår. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)