28 februari 2017

Mr Grey

Allmänt

Äntligen i sängen, bion var bra men föredrar fortfarande "Mr Grey" som psykotisk mördare i The Fall ;) men den var bra. Känns lite hoppig ibland men tror man jämför för mycket med böckerna. Så nu får man vänta ett år tills nästa. 


När jag kom hem så höll Kim på med.....trumvirvel..... Jobb. Ovanligt. Not. 
 

Min fina <3 


Nu natt, imorgon väntar jobb och gym. Spännande dag ;) Melwin ringde förut också och ville ha en uppdatering på pokemon. Sötis <3 

28 februari 2017

Tjugonio starka

Allmänt

Ikväll blir det bio med Miia och Linda, vi ska se fifty shades. Gillade första filmen sådär, så hoppas på en bättre tvåa. Böckerna läste jag för längesen och som vanligt lär dom vara bättre än filmerna.
Har lite svårt att se Jamie Dornan som snygg miljonär, när han spelar psykotisk mördare i The Fall ;) 
Återstår att se, vi pratade om att gå och käka innan. Men tror vi sparar den till en kväll när vi kan sitta där länge och bara prata bort flera timmar. Bion börjar kl 18,15 så vi inte somnar innan och kommer hem skapligt. Fan va gammal jag låter.....Snart tjugonio starka år. 
 
 
 

28 februari 2017

Hästarna

Allmänt

Ibland saknar jag mina hästar något enormt. Jag kan komma på mig själv när jag vaknar på natten och det är dåligt väder att stackars Bonnie som ska gå ut i det här. Men kommer sen på att det inte är ett problem längre, den känslan sitter i ryggmärgen. Funderar på vilket täcke som skulle passa bäst för imorgonbitti när han ska ut.....Ja ni förstår.
Det kommer kännas lite skönt i sommar när Leah får en sommarhäst, då blir ordningen lite återställd <3 plus att min kusin Elins häst kommer. 
Ett tag hade jag tre stycken ;)