28 september 2018

🙏🏼

Allmänt

Det här med att gå och lägga sig själv när man sovit bredvid en gosig bebis i ett år är inte lätt. Går ändå bättre  natt för natt(tredje natten) första tjöt jag som en fjant och andra bara lite och denna inget (än så länge) 
Verkar lite som att han själv börjar välja bort amningen mer och mer på dagtid med. Vore sååå skönt om han bara vägrade en dag 🙏🏼 har ändå hållt på i 13 månader nu 😊  (null)
Imorgon är det avslutning på Melwins fotboll runt lunch som vi ska in på. Sen ska vi nog prova nya thairestaurangen som öppnade i torsdags här i Motala. Heter chopchop tror jag 👌🏼 (null)

28 september 2018

Crock-pot

Allmänt

Igår hängde Wille på mitt jobb medans jag hade HLR-kurser på kontoret. Så mysigt och kul att kunna få möjlighet att ta med sitt barn till jobbet 💙 
Inatt sov lilleman också en hel natt (20-06.30) utan amning. Kim ligger fortfarande bredvid då vi ännu har problem med att han lätt vaknar till och vill veta vart vi är. Känner han bara att man ligger bredvid så somnar han om gott igen ❤️  (null)
Har också gjort mat i min Crockpot alltså slowcocker. Gjorde en kycklinggryta i med soltorkade tomater i med bandspagetti och det blev supergott.! Ska lätt börja använda den oftare.
La i kyckling, soltorkade tomater och buljong på låg värme i 4 timmar. Sista halvtimmen la jag i creme fraiche och lite grädde 
(null)

Idag har vi varit hos våra "babysim"vänner Patrick och Alexandra. Så himla fint par och alltid skrattfest när man umgås med dom. Sen att Wille och deras son går ihop så bra är också ett pluss! 😍 
Nu ska jag passa på att vila lite innan Kim ska iväg till hockeyn (null)

26 september 2018

Amningsfri natt

Allmänt

Gårdagens första natt av operation "sluta amma" går helt okej. 
Han hade inte haft några skrikattacker och kl 04:30 bytte vi. 
Vi kör efter en metod som Bvc rekommenderade och det innebär att man "väljer" sju timmar på natten som ska vara amningsfria. 
Vi kör alltid från läggdags och sju timmar från det. Var lite sådär att gå och lägga sig ensam(!) igår i sin egna säng. Har samsovit med William i mer än ett år nu och det enda som var jobbigare än ensamheten var att vakna upp med två vattenmelon sprängda bröst efter en amningsfri natt. 😅  (null)
Efter att sövt honom på dagen utan att amma för första gången så tycker jag ändå det gick bra. Kim har honom även denna natt så får vi se hur vi gör sen. 

Har inte slutat med amningen helt utan ammar innan läggning men i soffan. 

Nu ska jag passa på att sova 🙏🏼