Skapligt trött imorse men efter lite frukost och mys så kom jag igång. Packade upp allt från Ullared och fixade lite hemma. Kim sov typ till 16 ;) linda och jag möttes upp i Fålehagen vid 17 tiden och sprang 3:an och körde lite styrka i utegymmet. Avslutade med 1:an innan vi åkte hem.

Ligger och vill ha uppmärksamhet när vi käkar frukost
Bästa

Kim provade sina saker jag köpte, lite t-shirts, kalsonger, shorts och sedan ett grillförkläde i äkta läder <3 snyggt
Vi käkade tacos till frukost kl 11,30 ;)

Skrev en liten lapp till Kim innan jag åkte på lördagen till Ullared. Min fina och lite smått dryga sambo svarade så fint på den. Lite hybris på honom ibland ;)

Slog in Leahs paket nyss så dom blir att gömma tills på torsdag. Har tagit kort på det mesta men inget jag visar först efter.
Då saker lätt sägs till barnen annars. Och det ska bli en överraskning <3

31 juli 2016

11

Allmänt

Fick iallafall sova till 11 idag :) får ta igen resten ikväll ;) somnade kanske runt 3 inatt och fattar inte att jag kunde vara så pigg som jag ändå var.
Fast filter på telefon är ju rätt bra att ha idag <3

Hade kul ute igår med. Dansade tills det stängde och körde sedan hem Linda. Träffade Lina ute igår med, skulle tagit bild på henne. Hon såg ut som en miljon i sina kläder. Snygg stil på den bruden <3
Nu ska vi väl upp och äta frukost. Kim skulle eventuellt till ishallen och greja lite. Jag ska nog åka och köpa mig en godispåse och kolla på film :)

30 juli 2016

Begagnad

Allmänt

Mot stan. Igen 😇

Hann sova två timmar, kan inte säga att jag är som en ny människa igen. Men bättre begagnad duger ikväll ;)