31 december 2016

Lever

Allmänt

Men en hel dags frånvaro då vi haft för kul för att hinna skriva. 

Efter jobbet i fredags då barnen var med mig åkte vi till Mario som fyller 30 år. 

Mitt kontor är numera ett konstgalleri
Barnens bonussyssling Mira kom och lekte.

Hos Mario bjöds det på tårta och kaffe. Det var käk senare på kvällen men Kims pappa fyller 50 år samtidigt så vi valde att åka dit på kvällen :) 

Kvällen hos Sonny var trevlig och man rullade därifrån som vanligt <3 

Nu har vi fullt med folk hemma för att fira nyår! Hörs senare <3 

30 december 2016

Pizza.

Allmänt

Igår när jag började plocka ordning hemma och Leah frivilligt ville dammsuga och diska, snällt värre <3 Så ser jag små pussmunnar lite överallt i huset. På dörrar, väggar, lampknappar m,m. Och började genast ångra att hon fick läppglans med färg i julklapp........
Men men det mesta gick bort med lite rengöring och gnugg ;) 
 
Vi åkte igår efter jobbet för att kika på presenter till Mario och Sonny. Kim skulle passa på att lämna in en nyckel han haft för ett jobb på en pizzeria i stan. Slutade med att vi och barnen fick tårta och 3 gratis pizzor med dricka att ta hem. Vilka underbara människor <3 Så dom kommer vi gynna i helgen! 
 
På tal om mat! Nu till mormor och morfar. Har hört att det vankas hemmagjorda köttbullar med (drickbar) sås <3 
 

30 december 2016

Extra kollegor.

Allmänt

Upp och hoppa! Idag är barnen med mig till jobbet för att slippa vara på fritids. Även om de följer med mig till jobbet på morgonen får de "sovmorgon" om man jämför med när Kim går upp ;) 
Melwins julklapp kom igår så Kim åkte för att hämta upp den. 
Kommer bli kul att prova denna, har en känsla av att jag kommer vara .....typ sämst.  ;) Snygg tofflorna fick jag av Kim i julklapp.
Igår fixade Kim pannacotta till Sonnys kalas idag. Men först nu blir det jobbet med två extra kollegor, för att sen åka och käka hos mormor innan vi drar till Mario som fyller 30 år. Kalasensdag så att säga =)