30 april 2016

Matkoma

Allmänt

Ligger i mammas vardagsrum och slappar, käkat tacos och god tårta som mamma gjort 

Kim har varit snäll och gett mig massage och hårmassage (Love!) vi tog upp våra gamla kapplastavar och började leka allihopa :) tror vi hade roligast 


Mitt torn ska såklart vara högst ;) nu spelar vi hockeyspel och bygger lite till. Få se om vi orkar in till Borensberg och kolla på elden. 
Personligen skulle jag kunna åka hem och lägga mig i sängen nu!!! #tröttareänskalman 


30 april 2016

Dans och crossfit

Allmänt

Dagen började med att denna sköna böna hoppade ner i sängen medans Kim och Melwin åkte till fotbollsträningen :) 
vi käkade frukost och började göra iordning oss för dansen som var på torget kl 11.30 Vi fixade till håret och tog fina kläder :) vi tog en frisyr ut Elsa boken. 
Sen skulle absolut öronen på ;) 

Sen tog vi finkort i bilen, fick ett fint halsband med


Åkte direkt till crossfiten, va kul idag men sjukt jobbigt.
Körde först backsquat 4st 9rep 55kg
Sen 5st frivändning sen 30s vila, sen 15st kettlebell sving 30s vila och sen 10 upphopp på bänk sen 2min vila. Detta körde vi 4 gånger. 
Sen va det en sak kvar
400m löpning, 24 kettlebell svingar och 24 upphopp chins. Detta gör man 3 gånger utan vila. Finns verkligen inte en sekund till vila. 
nu ska vi till min mamma och Simon för att käka tacos. Får se om vi åker till någon eld och kollar. Blir ingen alkohol iallafall. 

29 april 2016

Lkpg

Allmänt

Blev en snabbvisit i Linköping för lite skoköp, blev hela 9 par skor köpta så nu ska vi väl klara oss ett tag :) köpte fotbollsskor till Melwin med som börjar sin första träning för säsongen imorgon. 
Leah och jag ska göra oss iordning för hennes dans, lär få åka dit i träningskläder då jag har bråttom till Crossfiten sen :) 
Va heeelt sjukt mörkt på himlen när jag åkte hem från jobbet 
mamma och Simon följde också med till Linköping en sväng :) vi stannade i Borensberg och åt en pizza med. #kalorierochcashärförbrukadeföridag
Är astrött så blir sängen nu, satt och skrev lite förut hur trött jag kan bli på kommentarer om att det börjar bli dags att skaffa barn nu? 
Vet inte om dom snackar ofta med mina äggstockar med dom är rätt fräscha än så länge, tackar som frågar.....