30 juni 2016

Okej ändå

Huset Träning

Träningen bestod av trappträning med snabba fötter och hopp, styrka och ruscher:) va roligt och vilken kul lag vi har <3 har forfarande lite ont i nacken så hemma är det sjal som gäller :) snyggtröjan på med.

Kim kikar fotbollen så passade på att duscha i stora badrummet :) där kommoden har inbyggd bluetooth med riktigt bra högtalare. Blir lätt att duschmunstycket förvandlas till en mikrofon ;)

Sitter nu i nattlinnet och målar naglarna, blir mörkröd denna gång :) visar bild imorgon <3 natti

30 juni 2016

orkar inte.

Allmänt

Jobbet är något jag inte skriver mycket om man jäklar vad mycket jag har att göra nu, blir övertid nästan varje dag. Men men om 4v är det min semester som börjar så då får grabbarna här jobba extra åt mig ;) 
Ikväll har vi fysträning på IP, inte alls pepp då jag fortafarande har hemska mardrömmer från söndagspasset i Fålehagen ;) Kommer aldrig mer kunna äta pannkaka till frukost! 
Asså älskar att alla bilder jag tar i en spegel ska ALLTID hundarna vara med på. Är det inte hela hunden i bild så är det en nös, ett öra eller en klo. Men men kanske är kortnördar som sin matte. 
Kim är iväg på en spännande sak idag, har inte frågat om jag får skriva ut vad det är här så bäst att låta bli. Får fråga hemma sen =) 
Får ta med en egen hjärtstartare ikväll för shit va trött jag är! Måste somna tidigare på kvällarna.
Nu hem och äta något innan vi ska samlas på fysen, (det blir inte pannkaka!) Imorgon tror jag vi ska simträna igen, hoppas på mindre blåst så man slipper få kallsupar hela tiden :P 
 
 

30 juni 2016

Dvärgtröst...

Allmänt

Tack för fina ord på det förra inlägget <3 
Igår efter jobbet var jag som sagt hos tortyrBella, den enda som känns som en dvärgtröst är att jag får min chokladboll och Chailatte efter ;) 
Åkte hem och gjorde absolut inget på hela kvällen, orkade inte ens laga mat så Kim tog med Kinamat hem. 
Barnens kanin ingår ju i djursamhället hos oss nu varannan vecka med när barnen inte är här. Annars sköter dom om den nästan helt själv när dom är hemma. 
Ser ut såhär idag =)
Försöker peppa för fysträningen ikväll, hoppas att vi blir ett gäng så man kan få andas mellan varven ;)