Armbandet jag fick av Kim och barnen ser ut så här, silverkedja med rosé plus att det spelar ingen roll vilket del av cikeln som är uppåt då båda är fina :) 
Enkelt klassiskt som jag kan ha till allt
Nu till Norra för att hämta upp Melwin och åka hemåt till packningen, kommer sluta med att jag packar Kims väska med ;) Han har noll (0,7) koll på vad han har för kläder och vad han ska ta med.....Så min känsla är att jag ikväll packar mig egen, Kims, Barnens kläder som ska till mamma, barnens kläder som ska till Ingela och två uppsättningar med fotbollskläder då båda barnen har träning. 
Hej och hå! 
 

31 maj 2017

Ponny

Allmänt

Nu på morgon är det fullt ös, barnen åker med mig idag och mamma kommer för att samåka med oss. Brukar försöka oss på det 2-3 gånger i veckan både ur miljö och ekonomisk aspekt. 
Leah skulle absolut köra på rött tema idag och efter mycket letande igår så hittade hon en hel outfit i bara rött ;) Dock gick planen i spillror då hon insåg imorse att hon inte äger några röda skor.......Livet är inte lätt.
 
Kim får ta Leah till ridningen idag så jag hinner hem och packa allt, det var hon inte helt nöjd över då hon trillade av sist han var med. Men sånt som händer när det är hästar med i bilden, får hon en liten ponny kan hon lika gärna rida själv. =) 
 
 
 

30 maj 2017

Piece of kaka

Allmänt

Lina kom till fikat till slut 😉 satt och pratade i mer än två timmar och hade nog kunnat vara kvar i två till. 

Hon är för bra den där Lina, bra smak har hon också och ett bra namn 😊

Fick detta fina halsband av henne 💙från smycka. 

Imorse fick jag ett så fint armband av Kim och barnen. 

Får ta kort på det imorgon och visa. Silver kedja och roséguld ⭐️ superfint.

Började packa lite smått, blev några väskor då barnen ska vara på två ställen. Plus gympa, plus fotbollsträning X2 😜 
Det ska nog gå kanon! Mamma och Ingela har ju ändå fostrat 6 stycken exemplariska barn sammanlagt 🙃 
Piece of kaka så att säga 👑