30 juni 2017

45 minuter

Allmänt

Fick fina blommor av barnen när de kom hem från min mamma idag. Jag åkte direkt hem efter jobbet och la mig för att vila i 45 min innan alla andra kom hem. 

Klapp på axeln! 👌🏼 

Käkade lunch med Kim på stan idag med, hann dock inte kolla i några affärer. Vilket han säkert var heeeelt nöjd med 😎. 

Pratade också nyss om hur allt blir på söndag då vi ska till Astrid Lindgrens värld med barnen, världens bästa Ann-Sofie jobbar där i sommar! Som Pippi, hur perfekt ☀️

Nu ska vi iallafall släcka för natten och hoppas att jag somnar lika snabbt ikväll som igår. Natti 💙

30 juni 2017

Halvdör

Bebis

Imorse var vi hos barnmorskan och allt såg bra ut, blodtryck, sockret och vikten såg helt normalt ut. Det enda var att magen låg lite under normalstorlek, nästan så man blir lite "offended" och tänker ehhh ser du inte hur STOR den är kvinna 8O ! 
Men höll det för mig själv ;) Fortfarande frågor om hur man känner inför förlossningen och kan inte svara mer ärligt än jag gör, att jag inte har en aning om vad jag vill eller hur jag kommer känna. 
Tror att jag/vi kommer gå på en föreläsning på sjukhuset iallafall där barnmorskor prata om olika förlossningar, händelser och skeden. Kanske man blir lite klokare, har också funderat på en profylaxkurs då det inte kan vara fel att lära sig andas men Kim tänker lite tvärtom att "hur svårt kan det vara att andas" Lite olika synsätt där ;) 
En annan sak är att jag MÅSTE dra ner på tempo ett tag nu, känner att jag är helt slut på kvällarna och vill/orkar inte göra någonting alls känns det som. Igår när vi var på ridning och direkt efter på fotbollen plus att Kim jobbade till 22 gör att jag "halvdör" i soffan istället för att duscha och gå till sängs direkt.
Det får jag bli bättre på! 
Andra praktiska frågor får vi snart börja fundera på, hur/vart barnen ska vara om förlossningen "kommer" på vår vecka. m,m. 
 
 
Kan säga att den som sa att motion gör att svullnaden avtar....den ljög. Fötterna var till och med lite värre när vi kom hem från stallet. Men men efter 20 min i högläge såg de okej ut igen ;) Leah var sååååå duktig i stallet igår då hon för första gången red Pyret, jag gick med henne hela tiden även om hon skulle kunnat ridit själv. Gissa om mitt flås var lite anstängt efter 30 minuters gång och jogg, jäklar vad magen börjar bli tung! =) 
Men allt gick bra och ska se om vi kan få "låna" Leah någon gång nästa vecka då hon så gärna ville rida igen och trist för henne när det måste gå så lång tid mellan gångerna. 
I vilket fall så var det kul att allt gick som planerna (förutom det kassa flåset) 
 
Skapligt lycklig tjej när hon fick göra valfri frisyr i manen <3 plus att vi fick klappa flasklammen igen. 
Nästa gång om allt går bra kanske vi skulle få prova att köra häst och vagn med henne, har inte kört det sen jag var liten och hade min häst hos bästa Lotta. Lite nostalgi för mig med <3