31 oktober 2016

Hallen :)

Allmänt

Hallen är snart klar, behöver en spegel som passar måtten mellan vägg och de nya möblerna. Klockan är också uppe! :) äntligen lite ordning.

Dagen har gått i ett, och ska snart sova för imorgon åker jag på utbildning i Göteborg hela dagen. Åker 5 på morgonen och tror utbildningen är slut kl 20. Så blir en heeeeel dag där :) mammis ska med också 💟

Här är lite bilder iallafall från hallen. Får ta bättre sen när allt är uppe.

Även om det är mer möbler nu känns hallen luftigare och mer rymlig. Den gamla "hallmöbeln" blir tv-bänk. I brist på en sån ;) just nu står tvn på en målarbock 😜

Leah fixade mitt hår igår i ishallen med :)

30 oktober 2016

Avslutning Gustus.

Allmänt

Fixade iordning mig för kvällen igår och kunde inte bestämma mig om jag skulle ha klänning eller kjol/Linne. Det slutade med kjol och linne iallafall :)

Mördade mina självlockar efter 1 timme med plattången så fick till lite rakt hår för en gångs skull ;)
Mamma var en ängel och körde in oss tre till Linda senare mot kvällen. Ni kan inte tänka er vad grabbarna gjorde när jag fixade iordning mig? Jo FIFA såklart, hur kan det vara så kul?
En gåta för mig. Dom känner säker samma sak för smink och kläder iofs......

Hos Linda så fixade vi naglarna :) allihopa ;) det var ju ändå halloween...

Asså Linda är så bäst, vi har alltid såå kul och det spelar ingen roll hur roligt eller tråkigt det är ute egentligen så har vi lika roligt ändå. Det är vänskap det <3
Sen att vi skulle ta pris på selfie-VM är ingen tvekan om heller ;)

Kvällen avslutades innan vi tog taxi in till stan med att vi spelar killarna mot tjejerna i TECKNET, asså lite nostalgi på den!
Linda och jag vann tillslut båda rundorna även om det var tajt ;)
Väl på stan sen gick vi till avslutningsfesten för Gustus som ska byta ägare :) vi hade trevligt iallafall med drinkar och dans, även om jag trodde det skulle vara mer folk ute. Det var 25+ igår och i fredags 18+ så va säkert mer då. Men orkar inte trängas på toaletten och armbåga mig fram på dansgolvet. Det tiden är förbi......:)

Natten avslutades iallafall på Sibylla med käk och mamma hämtade upp oss runt 02,45 :)
Rätt trött nu och Kim är tröttare, jag drack rosécider igår och hittade många nya sorter på systemet. En fördel med att typ aldrig dricka är att allt blir nyheter när man väl gör det ;)
Så snart ska vi in till ishallen och kika hockeyn, Kim hade tänkt att spela med veteran efter matchen men tror inte han kommer så långt <3

30 oktober 2016

Ikea

Allmänt

Igår morse vaknar jag av att Kim har bakat scones och fixas lördagsfrukosten till det finaste med ljus och allt. Älskar såna små saker han gör för mig <3 det är kärlek.

Vi gosade i soffan lite för länge så blev sena till Ikea ;) när vi kom dit så köpte vi inte alls det vi skrivit på listan, men tror det kommer bli fint i slutändan :)
Idag ska(!) klockan upp med i (andra) hallen också. Älskar min stora fina plåtklocka som jag köpt på Allrummet förra året. Kostade en slant men sparade lite nån månad extra för att kunna köpa den :) och älskar den :)
Vi hämtade upp Mario efter Ikea och åkte hem för att fixa iordning mig för kvällen.

Måste ta för och efter bilder på hallen med.
Skriver ner om vår kväll senare <3 nu upp och äta frukost 12:54 och klockan är väl egentligen 13.54. Upps, lång kväll igår.😏