14 juli 2017

Tälta <3

Barn

Asså min mamma <3 Igår när jag kom dit var redan mormor, morfar, Kim, mamma, brorsan, Leah och Melwin där. Fick också ett samtal från Kims brorsa Jimmi att han var lite hungrig så bjöd dit honom med ;) Vi käkade grillad korv med bröd och jordgubbar med glass till efterrätt. Hur smarrgit som helst och som vanligt ska barnen alltid bada efter maten och det hela slutade med ett enda stort vattenkrig mellan de stora syskonen Holm <3 Melwin skrattade så han grät av att se sin pappa och farbror brottas. Vem som vann är ännu lite oklart 
På bilden här under så ser ni det gröna tältet och vi fick veta att barnen och min mamma skulle tälta på kvällen <3 De har aldrig tältat på landet förut så det såg båda som ett stort äventyr (mamma med förmodligen :P). Och vi var där och sa godnatt till alla innan vi åkte hemåt. 
Har ingen aning om hur det har gått nu på morgonen ;) 
Hämtade lite gosedjur och en tjock pyjamas till dom och sedan sov de i sovsäckar vilket också var första gången för båda barnen <3 Ska bli kul att ringa dom nu på förmiddagen och se hur de har sovit. 
Kim och jag åkte hemåt och somnade som stockar båda innan kl 22. 
Hur mysigt att göra detta på sommarlovet <3 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress